Pàgina d'inici > Ciclopirineus, Comissió, Llarga Distància > El cicloturisme català, amb el xip groc

El cicloturisme català, amb el xip groc


 

En castellano más abajo

 

Un any més, les marxes cicloturistes a Catalunya confiaran el control de temps al sistema de xips Championchip però, aquesta temporada, hi ha novetats.

Per incentivar l’ús entre el cicloturistes del xip groc de propietat, Championchip fa una oferta molt especial a tots aquells que us inscrigueu a les marxes mitjançant el portal www.bicinscripcions.cat.

Championchip

Els participants que ja tingueu el xip groc haureu de seleccionar, a l’inscripció d’una marxa, l’opció “disposo de xip groc championchip” per tal d’omplir la casella corresponent amb el codi del vostre xip i no pagar cap sobrecost pel vostre cronometratge.

Com a novetat aquest any, els qui vulgueu comprar el xip groc en propietat heu de seleccionar l’opció “comprar xip groc championchip”. En aquest cas, només per 13 euros, rebreu el vostre xip groc i el velcro dins la bossa amb el dorsal a la marxa a la que us heu inscrit i ja el podreu utilitzar per sempre. Teniu en compte que, comprant per aquesta via, us estalvieu uns bons diners, ja que només el xip es ven a les botigues especialitzades per 18 euros.

Els qui no vulgueu comprar el xip groc, teniu la possibilitat de triar l’opció “usar xip retornable de dia”. A la bossa del dorsal rebreu un xip de lloguer que haureu de retornar l’organització al final de la marxa. Atenció, aquest servei té un cost de 5 euros que no seran retornats al tornar el xip a l’arribada. Els 5 euros, per tant, no són cap fiança.

Com podeu veure, tots els que feu més de dues marxes tindreu el xip groc més que amortitzat. Aquest xip no necessita recàrregues, té una vida il.limitada i és compatible i serveix també en la inscripció en altres events esportius com atletisme i triatló que també fan ús del sistema Championchip.

Des de la Comissió de Cicloturisme així com els organitzadors de les marxes dels circuits de Llarga Distància i Ciclopirineus us animem a adquirir el xip groc. Els avantatges per cicloturistes i organitzadors són clars en quant al cost, comoditat, logística i fiabilitat en l’obtenció de resultats.

– – – – –

Un año más, las marchas cicloturistas catalanas confiarán el control de tiempo al sistema de chips Championchip pero, esta temporada, hay novedades.

Para incentivar el uso del chip amarillo de propiedad entre los cicloturistas, Championchip hace una oferta muy especial a todos aquellos que os inscribáis en las marchas mediante el portal www.bicinscripcions.com.

Los participantes que ya tengáis el chip amarillo deberéis seleccionar, en la inscripción de una marcha, la opción “dispongo de chip amarillo championchip” para rellenar la casilla correspondiente con el código de vuestro chip y no pagar ningún sobrecoste por el cronometraje.

Como novedad este año, los que queráis comprar el chip amarillo en propiedad tendréis que seleccionar la opción “comprar chip amarillo championchip”. En este caso, sólo por 13 euros, recibiréis vuestro chip amarillo y el velcro en la bolsa con el dorsal en la marcha en que os habéis inscrito y lo podréis utilizar para siempre. Tened en cuenta que, comprando de esta manera, os ahorraréis un buen dinero, ya que sólo el chip tiene un precio en tiendas especializadas de 18 euros.

Los que no queráis comprar el chip amarillo, tenéis la posibilidad de elegir la opción “usar chip retornable de dia”. En la bolsa del dorsal recibiréis un chip de alquiler que deberéis devolver a la organización al final de la marcha. Atención, este servicio tiene un coste de 5 euros que no serán reintegrados al devolver el chip en la llegada. Los 5 euros, por tanto, no son ninguna fianza.

Como podéis ver, todos los que hagáis más de dos marchas tendréis el chip amarillo más que amortizado. Este chip no necesita recargas, tiene una vida ilimitada y es compatible y sirve también en la inscripción en otras citas deportivas como atletismo y triatlón que también hagan uso del sistema Championchip.

Desde la Comissió de Cicloturisme así como desde los organizadores de las marchas de los circuitos de Llarga Distància y Ciclopirineus os animamos a adquirir el chip amarillo. Las ventajas para cicloturistas y organizadores son claras en cuanto al coste, comodidad, logística y fiabilidad en la obtención de resultados.

 1. Març 12, 2011 a les 9:45 pm

  HOLA AMIGOS QUE DISFRUTEIS ESTE AÑO NO LO HARE EL PROXIMO SI

 2. Bernat Cañellas
  Abril 18, 2011 a les 7:24 pm

  Bona tarda, ahir dia 17 d’abril vaig participar a la Rutes del Montseny, vaig fer el recorregut llarg, vaig passar per “l’alfombra de temps” en el punt intermig i a l’arribada. El temps final es correcte (5:06:48) dorsal 344, però estic classificat a la marxa curta, voldria saber si es problema del xip o un error dels organitzadors de la marxa. Per cert el xip el vaig comprar al fer l’inscripció a la marxa. Espero una resposta.

  Salutacions.

 3. Abril 18, 2011 a les 11:59 pm

  Hola Bernat.

  Sembla que alguns participants que veu fer la marxa llarga sortiu a la curta. Hem enviat un missatge als cronometradors per saber que ha passat. Tan bon punt tinguem una resposta, et diem.

  Salutacions,

  Rubén Carro
  Comissió de Cicloturisme, FCC

 4. Francisco cañete
  Març 18, 2013 a les 11:41 am

  Hola tengo problemas para inscribirme en una marxa,tengo el chip championchip groc,apunto el codigo y me pone incorrecte,lo tengo desde el 17-3-2013

 5. Març 18, 2013 a les 11:54 am

  Hola Francisco. Has de elegir la opción “Disposo de xip groc Championchip” y después poner el código que tiene impreso el propio chip, que tiene formato XX-YYYYY (dos caracteres, guión, cinco caracteres).

  Pruébalo. Si tienes problemas envíanos un email con el código que tiene el chip a la dirección cicloturisme@ciclisme.cat.

  Gracias y saludos,

  Rubén Carro
  Comissió de Cicloturisme, FCC

 6. Francisco cañete
  Març 18, 2013 a les 12:06 pm

  Nada,nada,era que ponia O cuando era el nº 0

 7. Març 18, 2013 a les 12:11 pm

  Estupendo Francisco. Caso resuelto entonces. ¡Saludos!

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: