Pàgina d'inici > Ciclopirineus > Arriba la Superbonaigua amb canvis en el recorregut

Arriba la Superbonaigua amb canvis en el recorregut


Al mes de febrer es va fer la presentació de La Bonaigua 2011 anunciant que en aquesta edició es canviaria el recorregut dels dos darrers anys i es passaria a fer “La Superbonaigua”, un nou recorregut per salvar les dificultats detectades en la darrera edició i que, al mateix temps, introduïa un grau més de dificultat.

Malgrat això, i la voluntat del SCC Pobla de fer el recorregut anunciat, les condicions de pas pel túnel de Vielha han acabat determinant nous canvis i configurant una Superbonaigua diferent a la proposada prèviament. Els gestors del túnel han indicat que el pas d’aquest s’ha de fer en sentit nord-sud atès que, tot i ser en pujada, en aquest sentit hi ha dos carrils que faciliten els pas dels ciclistes sense comprometre el trànsit de vehicles i, el que és més important, mantenir els protocols de seguretat.

Sospesades les diverses possibilitats i tenint en compte avantatges i inconvenients, s’ha decidit mantenir el plantejament de la Superbonaigua sortint de La Pobla fins a Senterada, per tot seguit continuar cap a la Pobleta per atacar l’alt de Montcortés d’inici, continuar cap a Gerri i, a partir d’aquí, fer ja el recorregut de l’any passat: la Bonaigua per la banda mítica, el túnel de Vielha, el Pont de Suert i Viu i Perves com a darreres dificultats de la marxa, de tots ben conegudes.

Aquest plantejament, tot i estirar la marxa ja de bon principi impedint la formació de grans grups i evitar el pas pels túnels de Collegats, presenta l’inconvenient d’obligar a tots els participants a fer un recorregut únic i molt dur sense possibilitat de retall per a aquells que la marxa se’ls faci dura en excés. Si més no però, presenta l’al·licient de fer el port de la Bonaigua per la banda mítica, presentant els ports de Viu i Perves com a darrers esculls que, un cop superats, permeten una plàcida arribada a La Pobla.

Això serà la Superbonaigua amb els seus 200 quilòmetres i 3.400 metres de desnivell. Una marxa dura a la qual convindrà venir molt ben preparats.

Us esperem el 4 de juny a la Pobla!!

Recordeu que us podeu apuntar a www.bicinscripcions.com fins el dilluns 30 de maig a les 24:00 hores. Teniu tota la informació de la marxa a www.labonaigua.cat.

Anuncis
Categories:Ciclopirineus
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: