Pàgina d'inici > Altres marxes > La Marxa Salou Platja d’Europa retorna a les carreteres

La Marxa Salou Platja d’Europa retorna a les carreteres


L’any 1996 es va organitzar la darrera marxa cicloturista que es va celebrar a la popular població tarragonina de Salou. Aquest any, coincidint amb el que seria la vintena edició, els amics de l’Associació Ciclista Salou tornen a fer sortir les bicicletes a les carreteres de la zona.

Marxa Cicloturista Salou Platja d'Europa 2012

Serà el diumenge 23 de setembre a les 8:30 hores del matí quan els participants de la XX Marxa Cicloturista Platja d’Europa sortiran del passeig Jaume I de Salou per pujar el Coll de la Teixeta havent passat abans per Cambrils, Montbrió, Riudecanyes i Duesaigües. Des d’aquí es continuarà per Torroja del Priorat, Poboleda i Venta del Pubill per afrontar la segona dificultat del dia, el Coll d’Alforja. Des d’aqui tornarem cap Salou passant per Alforja, Botarell, Montbrió i Cambrils, per totalitzar 108 quilòmetres de recorregut i un desnivell acumulat d’uns 1.500 metres.

Les inscripcions estan obertes fins el diumenge 16 de setembre amb un preu de 26 euros pels federats i 41 euros pels no federats. Tots els participants podran gaudir d’una botifarrada de germanor al final de la jornada i rebran un mallot commemoratiu. També hi haurà servei de dutxes al pavelló esportiu de Salou i sorteig de regals per tothom.

Teniu tota la informació a la web www.bttsalou.com i al Facebook www.facebook.com/marxacicloturista.salou.

Categories:Altres marxes
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.