Pàgina d'inici > Altres marxes > Un nou èxit a la XVIII Pedalada Barcelona-Sitges

Un nou èxit a la XVIII Pedalada Barcelona-Sitges


Un gran ruixat aquest matí de diumenge a Barcelona no ha atemorit als més de 2.100 ciclistes que han participat un any més a la Pedalada Ecològica Popular Barcelona-Sitges.

Després de les inscripcions i la lectura del manifest -que aquest any ha tingut el lema “Compartir amb respecte és més segur”- per part del ciclista professional de l’equip Caja Rural David de la Cruz, tota la caravana ha sortit de les instal.lacions del Camp Nou de Barcelona per començar el recorregut a les 10 en punt del matí.

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

La pluja ha acompanyat els participants fins aproximadament a Sant Boi de Llobregat on, fins i tot, el terra estava ben sec. Des d’aquí, només quedava arribar fins a l’inici del tram de les costes del Garraf, on el ciclistes han pogut disfrutar dels 12 quilòmetres sense circulació de vehicles a motor i cadascú al seu ritme. Tot un luxe.

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

Les primeres unitats del gran pilot han arribat pocs minuts abans de les dotze del migdia a Sitges. Després de sentir de nou el manifest, llegit en aquesta ocasió per la regidora d’Educació i Esports Vinyet Lluís, tots els participants han recollit el regal gentilesa d’El Mundo Deportivo. També han pogut refrescar-se amb beguda isotònica Aquarius i aigua aquaBona i han participat al sorteig de premis gràcies al nostres patrocinadors Inverse, Noway i Progress.

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

Pedalada Barcelona-Sitges 2012

La jornada s’ha desenvolupat sense cap incident important, fet possible gràcies a la impecable tasca per part dels Mossos d’Esquadra, Servei Català de Trànsit i les Policies Locals de les poblacions per on passa la Pedalada. També volem agrair la feina de les motos de seguiment, serveis sanitaris, tots els Ajuntaments i a Aucat-Abertis i a Rodalies de Catalunya pel seu suport, així com el de tots els patrocinadors i els voluntaris ja que sense ells aquesta Pedalada no seria possible.

Gràcies a tots i us esperem el proper any!

Fotos: Ramon Sitges

Categories:Altres marxes
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.