Pàgina d'inici > Llarga Distància > Suspensió de la Marxa Cicloturista Salou Platja d’Europa 2013

Suspensió de la Marxa Cicloturista Salou Platja d’Europa 2013


Com molts de vosaltres ja sabeu, degut a problemes organitzatius, s’ha hagut de suspendre la XXII Marxa Cicloturista Salou Platja d’Europa que s’havia de celebrar en aquesta localitat tarragonina el proper diumenge dia 8.

Aquesta marxa formava part del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier i, des de la Comissió de Cicloturisme, ens veiem obligats a canviar el barem de premis d’aquest circuit. Com que no podriem garantir donar premis a tots els que feu 5 o més marxes, s’ha decidit que continuaran tenint premi tots aquells que feu 6 o més marxes -com estava previst en un principi- però, a canvi, els que finalitzin 6 tindran millors regals que els que vem anunciar a principi de temporada.

El barem de premis d’aquest 2013 quedarà, llavors, com segueix:
– 8 participacions: trofeu + llibre de Cultura Ciclista + sessió de teràpia Korporen + pack energètic de High5-deporvillage.com + inscripció per les 24hCyclotour 2014 + suscripció d’un any a la revista Pedalier + lot SR Events + armilla d’estiu Inverse
– 7 participacions: trofeu + llibre de Cultura Ciclista + sessió de teràpia Korporen + pack energètic de High5-deporvillage.com + suscripció d’un any a la revista Pedalier + lot SR Events + mallot Inverse
– 6 participacions: trofeu + llibre de Cultura Ciclista + sessió de teràpia Korporen + lot SR Events + mallot Inverse

De qualsevol manera, si veiem que el nombre de cicloturistes que fan 5 marxes no és molt elevat, ens reservem l’opció de lliurar-los premis en acabar el Circuit. Recordeu també la classificació combinada per tots aquells que no arribeu al mínim de 6 participacions al Circuit de Llarga Distància o de 6 participacions al Circuit Ciclopirineus. Teniu opció a premi si feu un mínim de 8 marxes entre els dos circuits. En concret, aquestes són les combinacions possibles: 3 marxes al Circuit de Llarga Distància + 5 marxes al Circuit Ciclopirineus, 4 LLD + 4 CP, 4 LLD + 5 CP, 5 LLD + 5 CP, 5 LLD + 4 CP o 5 LLD + 3 CP.

Feu els vostres números i recordeu que queden dues marxes dels dos circuits: la II Marxa Cicloturista L’Etape Barcelona-Andorra, el dissabte 14 puntuable pel Circuit Ciclopirineus i la X Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua, el diumenge 29, puntuable pel Circuit de Llarga Distància.

D’ambdues publicarem més informació els propers dies.

Anuncis
Categories:Llarga Distància
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: