Pàgina d'inici > Patrocinadors > Pegatin, nou patrocinador de la Comissió de Cicloturisme

Pegatin, nou patrocinador de la Comissió de Cicloturisme


Tot i que ja teniem lligada aquesta col.laboració des de fa uns dies, avui tenim el plaer d’anunciar que Pegatin s’uneix a la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme.

Aquesta jove empresa, fundada el gener de 2013, té com a producte estrella els adhesius d’alta qualitat personalitzats amb el nom i la bandera de cada esportista. D’aquesta manera, podeu tenir ben identificats amb molt d’estil la vostra bicicleta o casc.

Pegatin Pro adhesius

Les enganxines Pegatin estan disponibles en diferents formats: Basic, adhesius transparents per superfícies blanques; Pro, adhesius transparents per totes les superfícies; i els Plus, adhesius de vinil aptes per qualsevol superfície. A més hi ha l’opció per adquirir-los per equips, amb interessants descomptes. També es comercialitza la versió Toptube, un format més gran amb textos motivacionals ja escrits o que podeu personalitzar totalment.

Per donar-nos la benvinguda, els amics de Pegatin premiaran a tots els finalistes dels circuits -participació a 6 o més marxes de la XXIV Challenge Catalana, 7 o més marxes del XVII Circuit de Llarga Distància-deporvillage.com o 6 o més marxes del VII Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles- amb un joc d’adhesius personalitzats amb el seu nom.

Recordeu també que tots els federats de la FCC tindreu un 20% de descompte a l’adquirir els vostres adhesius Basic, Pro o Plus a la seva web insertant el codi promocional “FCC” al tercer pas del procés de compra, abans del pagament, pulsant el text “¿Tienes un cupón? / Tens un cupó?”.

Pegatin Pro adhesius

Pegatin tindrà presència a les properes marxes del calendari, per exemple a la CiclEpic del proper diumenge, on podreu veure en directe els seus productes. Des d’aquest mateix bloc continuarem informant de les properes i interessants novetats que ja estan preparant i que veuran la llum durant els propers mesos.

Teniu més informació a la web www.pegatin.com i a la seva pàgina a Facebook.

Categories:Patrocinadors
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.