Pàgina d'inici > Challenge Catalana, Circuit femení > La Challenge i el Circuit Donabike aterraran a Mollet el 4 d’octubre

La Challenge i el Circuit Donabike aterraran a Mollet el 4 d’octubre


El proper diumenge 4 d’octubre es celebrarà una nova edició, la 27, de la Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet-Memorial Pelegrí Pi, penúltima puntuable de la XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme i última del I Circuit Donabike de Cicloturisme.

Marxa Cicloturista Pelegri Pi 2015

Aquest any els companys del Club Ciclista Plana Lladó proposen un nou recorregut de 94 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell que sortirà a les 8:00 hores des del Pavelló Riera Seca de Mollet i continuarà per Gallecs, Polinyà, Sentmenat, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall.

Serà aquí on començarà un tram de bandera verda de 10 quilòmetres que portarà als participants fins a Granera on es farà el tradicional reagrupament i esmorzar.

Després d’aquest avituallament s’arribarà de nou a Mollet passant per les poblacions de Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbuí, Palau Solità i Plegamans i Gallecs.

Després del recorregut es farà el tradicional picapica de germanor, lliurament de trofeus i sorteig de regals al mateix lloc de la sortida. A més tots els inscrits rebran una samarreta tècnica d’obsequi.

Les inscripcions anticipades estan obertes fins el divendres 2 a un preu de 20 euros pels federats o també es poden fer el mateix dia de la marxa a un preu de 26 euros.

Teniu tota la informació a la web www.ccplanallado.org.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.