Pàgina d'inici > Comissió > 3.700 ciclistes participen a la LXVII Diada Montserratina

3.700 ciclistes participen a la LXVII Diada Montserratina

Octubre 25, 2015

Com cada últim diumenge del mes d’octubre, tradició que es remunta al 1948, ciclistes i clubs de tots els punts de Catalunya s’han reunit en massa a la muntanya de Montserrat.

Un total de 3.700 ciclistes i 155 clubs afiliats a la Federació Catalana de Ciclisme s’han aplegat aquest matí al Mirador dels Apòstols per celebrar el final de l’any esportiu i donar gràcies a la Verge de Montserrat, patrona de Catalunya i guia de les nostres pedalades, per les fites de la temporada. Tots ells han recollit el pin commemoratiu en el cas dels ciclistes i la tradicional cinta en el cas dels clubs.

Diada Montserratina 2015

Com és tradicional, a les 10 hores, el Majordom de l’Abadia, Pare Manel Gasch, ha fet la benedicció a tots els ciclistes presents en companyia del president de la FCC, Josep Bochaca, i del seu vicepresident, Joaquim Vilaplana. Posteriorment, representants de l’Associació Esportiva Volta Ciclista a Catalunya i de la Unió Ciclista Sabadell han participat a la Missa oferint un centre floral a la Moreneta en nom de tots els ciclistes i entitats de Catalunya.

Diada Montserratina 2015

Des de la Federació volem donar gràcies a tots els ciclistes, al Patronat de la Muntanya de Montserrat, la comunitat de Monjos de l’Abadia, Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament de Monistrol i voluntaris per haver fet novament d’aquesta Diada Montserratina una gran matinal de la bicicleta.

Us esperem a tots de nou a la LXVIII edició el diumenge 30 d’octubre de 2016.

Teniu totes les imatges de la matinal al Picasa de la Comissió de Cicloturisme.

Fotos: Laura inBianco photography

Categories:Comissió
%d bloggers like this: