Pàgina d'inici > Altres marxes, Comissió > La Pedalada Barcelona-Sitges torna a reivindicar la seguretat envers el ciclista

La Pedalada Barcelona-Sitges torna a reivindicar la seguretat envers el ciclista

Novembre 29, 2015

Dos mil cinc-cents ciclistes s’han donat cita a l’Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona avui diumenge dia 29 per gaudir un any més a la Pedalada Barcelona-Sitges.

La Pedalada, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, s’ha celebrat en un ambient festiu amb l’objectiu de reclamar una convivència fàcil i pacífica entre els vehicles i els ciclistes a carreteres i ciutats.

Pedalada Barcelona-Sitges 2015

El ciclista vilanoví del Team Movistar Marc Soler ha llegit abans de la sortida el manifest reivindicatiu “Compartir amb respecte és més segur” en companyia de diverses autoritats, entre elles Francesc Homs, ex-conseller de la Generalitat, asidu practicant del ciclisme que també ha participat al recorregut. Ja a Sitges, Soler ha repetit de nou el manifest en companyia de la Regidora d’Esports de la localitat, Carme Almirall.

El gran pilot ha gaudit del recorregut, amb l’atractiu de creuar en completa llibertat les emblemàtiques Costes del Garraf sense tràfic.

La matinal s’ha celebrat sense cap incidència remarcable gràcies a la inestimable ajuda d’ajuntaments, Servei Català de Trànsit, Mossos d’Esquadra, Policies Locals, Protecció Civil i tots els voluntaris que han fet possible la jornada.

Totes les imatges de la matinal gentilesa de la FCC (per Laura inBianco sports photography) i visitsitges.com.

Categories:Altres marxes, Comissió
%d bloggers like this: