Pàgina d'inici > Challenge Catalana > La XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme arriba al seu final de manera solidària

La XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme arriba al seu final de manera solidària


Després de nou cites puntuables, la Challenge Catalana de Cicloturisme 2014 arriba a la seva fi el proper diumenge 19 amb la segona edició d’una bonica iniciativa que va arrencar la passada temporada.

Es tracta de la Marxa Cicloturista Solidària Velo, organitzada pels amics del Velo Club Excursionista de l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta entitat, amb més de 40 anys d’història, vol ajudar a la societat més enllà del món del ciclisme i continua en l’organització d’un esdeveniment en favor de l’Asociación Alba Pérez, una nena de 4 anys també de l’Hospitalet a la que se li va detectar un càncer quan només tenia 5 mesos.

La II Marxa Cicloturista Solidària Velo Club-Asociación Alba Pérez tindrà de nou com objectiu recaptar el màxim de fons per la investigació de tractaments contra el càncer infantil, labor que desenvolupa l’Asociación Alba Pérez i que cedeix integrament a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, pioner en la investigació i tractament d’aquestes malalties infantils. L’any passat es va aconseguir recaptar més de 2.600 euros per l’Asociación i l’objectiu d’aquest 2014 és superar aquesta xifra.

II Marxa Cicloturista Velo Solidario-Asociación Alba Perez 2014

L’esperit d’aquesta marxa no podia ser un altre que no ser competitiva, tenir un recorregut assequible i apte pel màxim nombre de gent possible, que sigui una jornada festiva, on la solidaritat impregni tota la ruta d’inici a final i que el premi per tots els participants sigui haver pedalat per una causa justa.

Aquesta marxa tindrà lloc el proper diumenge 19 d’octubre amb sortida a les 8:30 hores del matí des de la Rambla Marina de l’Hospitalet. El recorregut de 73 quilòmetres passarà per les poblacions de Cornellà, Sant Just, Sant Feliu, Molins de Rei, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Santa Maria de Villalba per arribar fins Ullastrell. Des d’aquí es tornarà a l’Hospitalet passant de nou per Castellbisbal, Molins, Sant Feliu, Sant Just i Cornellà.

Ja hi ha nombroses entitats i col.laboradors que estaran amb l’Alba el dia 19 per recaptar el màxim de diners possible. Les inscripcions estan obertes a la pàgina www.veloclub.es a un preu de 25 euros pels federats fins el dia 12 i de 30 fins el dia 16, que serà quan es tanquin. Si no vols anar a pedalar però vols col.laborar es pot fer fent un ingrés al compte KM0 habilitat pel club.

No us perdeu aquesta cita i fem que el colectiu ciclista sigui, un cop més, exemple de solidaritat!!

Categories:Challenge Catalana
  1. Cristian
    Octubre 7, 2014 a les 2:17 pm

    Me parece muy bien que recojan fondos por esa causa, pero en cuanto veo que a los no federados les cobran 10€ más, siento que aprovechan la excusa de la solidaridad y el nombre de esta pobre niña para financiarse ellos mismos.

  2. Octubre 7, 2014 a les 2:30 pm

    Apreciado Cristian: ante todo muchas gracias por su mensaje. No es ningún capricho ni del organizador ni de la Federación. A la hora de organizar un acontecimiento como es una marcha cicloturista, el Servei Català de Trànsit y la Llei de l’Esport obliga a que todos los participantes tengan las coberturas de seguro médico y responsabilidad civil establecidas. Los ciclistas federados las tienen durante todo el año por el hecho de poseer su licencia en vigor. Para los ciclistas no federados existe la opción de contratar esta licencia de día que les da las mismas coberturas obligatorias que a los federados para participar en la marcha de manera correcta. Saludos.

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.