Sobre la Comissió

La Comissió de Cicloturisme, que pertany a la Federació Catalana de Ciclisme, té com a missió principal el coordinar les cites de l’especialitat de cicloturisme de carretera que es celebren a Catalunya així com fomentar la pràctica del vessant més lúdic del ciclisme.

Estem impulsant aquest bloc com una eina àgil de publicació de notícies i informacions d’interès sobre tot el relacionat amb el món del cicloturisme català. Estem obert a tots els organitzadors, clubs i federats que ens vulguin fer arribar les seves notícies, opinions i cròniques que siguin d’interès per tothom.

Components de la Comissió:
Andrés Tigero, David Prats, Germán Viejo, José Manuel Villena, Matíes Abad, Xavier Ódena i Víctor Saiz (Coordinador)

Recordeu visitar i fer-vos seguidors de la nostra pàgina al Facebook www.facebook.com/cicloturismecat per estar informats de les darreres novetats del cicloturisme català.

  1. Josep M Pijuan
    Octubre 13, 2012 a les 9:57 am

    Bones es el unic lloc que he trobat per fer-vos el comentari de que soc en Josep M Pijuan que en el llistat de marxes fetes de la challenge..consto que he fet 8 mestres que segons
    les meves dades ne fet 9 seria-ho tan ambles de dirme hon esta la errada ,quina no em compteu, per comprovar-ho..en podeu contestar al Email agropijuan@telefonica.net… Gracies

    Salut i Pedals

  2. Octubre 15, 2012 a les 8:36 am

    Hola Josep Maria. Si et sembla bé et contesto per email.

    Salutacions,
    Ruben

  3. Josep Ma. Fortuny Casas
    Març 17, 2014 a les 4:56 pm

    Hola bona tarda
    He participat en diverses marxes cicloturistes. Amb els nous criteris de promoure més la participació que la competició caldria incidir més en disposar de més temps en algunes marxes, per poder gaudir de la marxa i no estar tant pendent del temps de tancament o d’una possible avaria. En general la majoria de les marxes ja ho tenen present però concretament Racons de la Concas i la Clàssica del Murs, el temps al meu entendre és massa just atenent a la bondat del recorregut. Atès que en el Reglament de les Marxes ja possa l’hora de tancament fora interessant de fer una sortida amb una sortida d’una hora de marge, com es vga fer a Terres de Vins i Cava. Això donaria més tranquilitat i seguretat als novells o poc experimentats i fomentaria la participació.

    Aquesta reflexió, petició, s’inscriu en l’àmbit de incrementar la participació sense perdre competitivitat i per millorar la seguretat del cicloturista novell.

    Salut, sort i seny a la carretera

  4. Josep Ma. Fortuny Casas
    Març 9, 2015 a les 5:58 am

    Hola bon dia
    Sabeu si existeix encara la UCI golden bike. I en cas afirmatiu quines marxes la formen i quina és la seva web.

    Salut

  5. Març 9, 2015 a les 9:04 am

    Hola Josep Maria.

    Pel que hem pogut investigar, aquesta temporada sembla que no s’organitza aquest circuit. El més semblant ara és el UWCT que aglutina diferents marxes a tot el món. Pots veure-ho en aquest enllaç: http://www.uciworldcyclingtour.com

    Aquí et deixem el calendari UCI de la modalitat “Ciclisme per a tots”:
    http://www.uci.ch/mm/Document/News/NewsGeneral/16/83/27/2015-calendrier-Cycling-for-all-OK_Neutral.pdf?t=1425567521669

    Salutacions!

  6. Joan
    Mai 25, 2015 a les 11:00 pm

    Hi ha una reducció de preu de la llicència pels mesos passats? O en algun moment es farà?

  7. Mai 26, 2015 a les 10:12 am

    Hola Joan. Ara mateix no hi ha reducció. La passada temporada es va fer una reducció per a tots aquells que van gestionar la llicència passat l’estiu. Preguntem a veure si es farà aquest any i et diem…

  8. Josep Ma. Fortuny Casas
    Juny 4, 2015 a les 7:26 am

    Aquest any per diverses circumstàncies, accidents greus i avaries mecàniques no he pogut acabar diverses marxes: Cambrils Park al km 150 baixant la Teixeta, tres costelles fisurades i evaquat amb ambulància. També participo en algunes marxes del Calendari UCI Cycling For All: QH Ariégesoise,.. Que fan impossible poder participar en algunes marxes del calendari català.
    Tots aquests aspectes faran que finalment no pugui obtenir cap guardó de cap circuit.
    Una visió més universal de la Federació Catalana hauria de poder fer compatible que les marxes del calendari UCI Cycling For All També fossin considerades per obtenir la puntuació en la marxa que per dates la fa incompatible. Aquesta mesura em sembla que afectaria a molt poques persones però diria molt a favor de la visió i concepció més amplia, per fomentar també el cicloturisme internacional, que podria tenir la Comissió de Cicloturisme.
    Un encert el circuit Donabike, Felicitats

    Una cordial salutació

    Josep Maria Fortuny Casas

  9. Juny 4, 2015 a les 8:29 am

    Hola Josep Maria. Moltíssimes gràcies pel teu comentari, que està molt bé. Si et sembla, et responem en breu al teu email. Salutacions!

  10. Joan
    Juliol 21, 2015 a les 9:10 am

    Bon dia! Vaig escriure respecte la reducció del preu de la Llicència. Se sap res? Gràcies

  11. Agost 21, 2015 a les 7:41 pm

    Hola Joan. Fa uns dies es va publicar a la web de la FCC la notícia de la reducció de preus per les llicències fetes de l’agost fins el desembre de les categories cicloturista, elit, sub23 i màster. La pots llegir a
    https://www.ciclisme.cat/noticies/carretera/noves-tarifes-de-la-llicencia-federativa

  12. German
    Agost 26, 2015 a les 6:52 pm

    bona tarda, avui m’han dit que la pujada a la mussara a estat anulada, es veritat? Moltes gracies

  13. Setembre 8, 2015 a les 11:01 am

    Hola German. Efectivament, la Pujada a la Mussara s’ha anul.lat per aquest any. La propera setmana publicarem nota informativa. Salutacions.

  14. Joan
    Setembre 10, 2015 a les 11:53 pm

    Gràcies per la informació

  15. German
    Setembre 14, 2015 a les 9:05 pm

    llavors com afectara aquesta suspensio a la challenger catalana, en el comput de proves, al principi podies fallar 4 proves pero amb 2 anulades……

  16. Setembre 28, 2015 a les 10:48 am

    Hola! si us plau, em podríeu informar sobre si aquest any s’organitza la marxa BCN-Sitges pel novembre? dates i informació? portaré un grup de ciclistes i necessito aquesta informació.
    Moltes gràcies!
    Chus Carrascal

  17. Setembre 28, 2015 a les 12:06 pm

    Hola Chus. Ja t’hem respost pel Facebook. Salutacions!

  18. Desembre 29, 2016 a les 4:10 pm

    Bona tarda. Desde fa setmanes es pot veure el calendari 2017 pero no les proves que formaran els diferents circuits ( challenge etc…) Quan teniu previst publicarho? Merci!

  19. gener 5, 2017 a les 12:04 pm

    Hola! Ho tens tot al calendari de cicloturisme al web de la FCC:
    https://www.ciclisme.cat/calendari/cicloturisme

    Salutacions!

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.