Pàgina d'inici > Circuit femení, Llarga Distància > La Penya Ciclista Cervera prepara la IV Clàssica dels Murs

La Penya Ciclista Cervera prepara la IV Clàssica dels Murs


Aquesta temporada 2015, torna la marxa cicloturista catalana al més pur estil de les històriques curses del nord d’Europa.

La Penya Ciclista Cervera dóna continuïtat a la proposta que va engegar el 2012, la Marxa Cicloturista Clàssica dels Murs, on els participants podreu desafiar els duríssims pendents de les comarques de la Segarra, Anoia, Conca de Barberà i Urgell.

La cita serà a Cervera el proper diumenge dia 26 d’abril. Pels participants es proposen dos possibles recorreguts de 151 i 87 quilòmetres a escollir segons el seu estat de forma. El llarg serà la quarta puntuable del XVIII Circuit Català de Llarga Distància i els dos seran puntuables per la primera edició del Circuit Donabike de Cicloturisme.

II Marxa Cicloturista Clàssica dels Murs 2013

Com a novetat dir que els primers 300 participants -o tots els que s’inscriguin abans del 22 de març si no s’arriba a aquesta xifra- rebran un magnífic mallot commemoratiu.

Properament us donarem més detalls d’aquesta cita. Teniu tota la informació a la web www.classicadelsmurs.cat i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.