Pàgina d'inici > Brevets > La Festa Randonneur premia als millors cicloturistes de llarga distància de 2013

La Festa Randonneur premia als millors cicloturistes de llarga distància de 2013


El passat diumenge 9 de febrer, sota l’organització de l’AC Randonneurs Catalunya i el CC Granollers, es va celebrar a la capital de la comarca del Vallès Oriental la Festa Randonneur que va tancar la temporada de cicloturisme de llarga distància i on van ser guardonats tant ciclistes com clubs i organitzadors.

Després d’un bon dinar amb la presència de més de cent assistents -entre ells Francesc Porta, responsable a Espanya de l’Audax Club Parisien; Antonio Lobera, president del CC Granollers; dels organitzadors de totes les brevets que es fan a Catalunya i de Josep Bochaca, president de la Federació Catalana de Ciclisme- es va procedir a lliurar els diferents premis i trofeus.

Festa Randonneur 2013

Van rebre diploma i medalla els guanyadors de les distincions Randonneur 5.000, Randonneur 10.000 i la Doble Superandonneur. També es van lliurar les medalles especials i els carnets homologats de tots els participants a la Super Randonnée Prepirineu, a la Volta Ciclorandonneur a Catalunya i també a les primeres Diagonals Ibèriques. També es van lliurar diferents guardons als organitzadors i als millors en el Campionat Randonneur 2013.

Posteriorment els organitzadors van presentar les vint cites que es portaran a terme a carreteres catalanes des del mes de març fins el setembre. Van destacar dues com són el brevet de 200 km que el Club Ciclista Gràcia organitzarà el 5 d’abril en homenatge a la visita que va fer Bob Lepertel el 1989 i la tradicional Ciclomarató Barcelona-Perpinyà-Barcelona de 600 km que es portarà a terme el 24 i 25 de maig.

Des d’aquestes mateixes pàgines continuarem informant una temporada més de tots els aconteixements randonneur que cada cop tenen més adeptes a casa nostra.

Podeu veure les fotos de la Festa en aquest àlbum gentilesa de l’Àlex Roca.

Categories:Brevets
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.