Pàgina d'inici > Altres marxes, Patrocinadors > Neix el Campus Melcior Mauri

Neix el Campus Melcior Mauri


Els amants del ciclisme tenen una cita obligada del 5 al 8 del proper mes de març. Melcior Mauri, ex ciclista professional, guanyador d’entre d’altres d’una Vuelta a Espanya, posa en marxa el seu I Campus de Ciclisme Melcior Mauri-Costa Daurada dedicat a tots aquells cicloturistes, ciclistes i triatletes, de tots els nivells, que vulguin viure un cap de setmana de pur ciclisme.

El lloc triat per al campus és la població catalana de Cambrils (Baix Camp, Tarragona) des d’on es realitzaran les diferents rutes i activitats. Un lloc idíl·lic per a la pràctica del ciclisme de carretera, en un entorn espectacular amb el Priorat i el Parc Natural del Montsant com a principals atraccions paisatgístiques. Els prop de 2.000 km de carreteres secundàries sense pràcticament trànsit i el clima temperat durant tot l’any són els altres reclams.

Campus de ciclisme Melcior Mauri 2015

Les rutes ciclistes estaran dividides en 3 grups/nivells per ajustar-se a les necessitats de cada participant. L’allotjament serà a l’espectacular Cambrils Park Resort. L’hotel serà el centre de les activitats vespertines amb diverses xerrades tècniques, conferències i altres sorpreses. També hi haurà temps per al descans i la recuperació, en un cap de setmana que promet ser frenètic.

Un dels objectius del Campus serà el de donar els coneixements necessaris per tal de millorar la preparació ciclista amb l’objectiu d’afrontar els grans reptes del calendari cicloturista en les millors condicions possibles. A més, descobrirem els secrets dels circuits de la Marxa Cicloturista Canyon Cambrils Park.

També hi ha l’opció de poder realitzar el campus reduït amb dues nits i rutes. A més, els ciclistes de la zona que vulguin formar part de les sortides i xerrades però sense allotjament, també ho podran fer.

Teniu tota la informació a la web www.campusmelciormauri.com.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.