Pàgina d'inici > Altres marxes, Comissió > La Pedalada Barcelona-Sitges 2015 torna amb moltes novetats

La Pedalada Barcelona-Sitges 2015 torna amb moltes novetats


Us informem d’una nova edició de la Pedalada Barcelona-Sitges, què aquest any es celebrarà amb sortida a Barcelona el proper diumenge 29 de novembre i concentració i sortida davant de les fonts de Montjuïc a les 9:00 hores.

Aquesta temporada hem fet tot un seguit de canvis per fer la Pedalada més atractiva i interessant als socis dels Clubs ciclistes afiliats a la nostra Federació, que som els que sortim cada dia a les carreteres i els primers en patir els problemes de convivència amb la resta de vehicles.

És per aquest motiu que volem donar-vos un protagonisme total i que la Barcelona-Sitges serveixi per reclamar els nostres drets a carreteres i ciutats i també per fer un record a tots aquells que han patit un accident mentre practicaven el seu esport preferit.

El canvi més important de cara a aquest any és el procés d’inscripcions que tot seguit us expliquem:

– Les inscripcions només es podran fer a través del formulari al que podeu accedir des del bloc de la Comissió de Cicloturisme: www.cicloturismecat.wordpress.com/pedaladabarcelonasitges2015

– El participant haurà d’indicar el club del que és soci, que haurà de ser un dels clubs afiliats a la Federació Catalana de Ciclisme. En cas de que no s’indiqui o el club no existeixi, la inscripció no serà vàlida. És a dir, la participació estarà reservada únicament als ciclistes socis dels clubs de la FCC, estiguin federats o no. Les inscripcions estaran obertes fins el divendres 13 de novembre.

– Un cop tancades les inscripcions, ens posarem en contacte amb cada club i enviarem tots els dorsals dels seus socis inscrits a l’adreça que ens indiqueu. D’aquesta manera podreu venir el dia de la Pedalada amb el vostre dorsal preparat i sense la necessitat de fer cues prèvies per recollir-lo a la sortida.

Hi ha altres novetats que podeu veure al bloc i també al Facebook de la Comissió de Cicloturisme www.facebook.com/cicloturismecat, totes elles orientades a que no us quedeu a casa i arribar als 2.500 participants que ens hem proposat. Recordeu que les inscripcions es tancaran automàticament a l’arribar a aquesta xifra o el divendres 13 de novembre. També hi haurà un obsequi especial per a tots els clubs amb 10 o més participants.

Fem valer els nostres drets de compartir carreteres amb seguretat!!
US ESPEREM EL 29 DE NOVEMBRE A BARCELONA!!

Compartir amb respecte és més segur

Categories:Altres marxes, Comissió
  1. Carles
    Octubre 22, 2015 a les 9:38 am

    Hola.
    No em sembla be que la cursa estigui restringida només als ciclistes que pertànyin a un club o que estiguin federats
    Els ciclistes som tots els que anem amb bicicleta i crec que el motiu pel qual es fa la cursa, el podem defensar també els que no estem ni federats ni formem part d’un club.
    Un zero per aquesta aposta. Si comencem a dividir-nos nosaltres mateixos, com creieu que farem canviar les carreteres i els hàbits dels conductors?
    Espero que rectifiqueu a temps.
    Gràcies. Un salutació i pedals!!!!

  2. Gus
    Octubre 22, 2015 a les 7:44 pm

    Em sembla una notícia horrible. Només serà vàlida per aquells que estiguin a un club.. Quina vergonya!! Jo agafo la bici CADA DIA, i no estic federat enlloc. En quatre dies us haureu carregat aquesta pedalada.. O sigui, quan vam començar a participar era una pedalada ecològica no competitiva i llavors sí valia la nostra participació.. Ara ens foteu fora com si fóssim..
    Per mi us la podeu ficar allà on vulgueu.. Elitistes!!!

  3. JuanaRo
    Octubre 23, 2015 a les 9:49 am

    Vergonzoso!!!
    Más de 15 años abogando por el uso de la bicicleta, sin pertenecer a un club en concreto, y desde una FCC prohiben la participación a la pedalada a los ciclistas que no pertenezcan a un club!!; esto no es exactamente fomentar un evento donde el lema es COMPARTIR AMB RESPECTE, alcarar entonces que si perteneces a un club tienes derecho sino no eres nadie y da igual que te respeten o no.
    Como se comenta por aquí, os habeis cargado este dia festivo y con reivindicación para TODOS los ciclistas.

    Vergonyós!!!
    Més de 15 anys advocant per l’ús de la bicicleta, sense pertànyer a un club en concret, i des d’una FCC prohibit la participació a la pedalada als ciclistes que no pertanyin a un club!!; això no és exactament fomentar un esdeveniment on el lema és COMPARTIR AMB RESPECTE, alcarar llavors que si pertanys a un club tens dret sinó no ets ningú i és igual que et respectin o no.
    Com ve es comenta per aquí, per molts ciclistes us heu carregat aquesta diada…

  4. Antonio Camacho
    Octubre 25, 2015 a les 9:57 pm

    Un verdadero desastre así va el mundo, por intereses….
    Si pagas eres alguien!!!

  5. Emili
    Octubre 27, 2015 a les 4:20 pm

    Però us heu begut l’enteniment? O sigui que només els federats, no? que passa, que els conductorsm al saber que un estar federat hi deixen 1.5m de distancia i als demés no?
    Esteu flipant. El tema és dividir i crear exclusivitat.
    Molt bona feina!

  6. mariano garrido
    Novembre 8, 2015 a les 2:39 pm

    tengo 63 años llevo casi del principio de las pedaladas y pensaba con cierta rabia que algun dia tendria que dejar de hacerla por mi edad o por algun problema fisico que todos estamos expuesto lo que no me imaginaba es que me dejaran fuera por no estar federado muchas gracias al *********** que me ha dejado fuera de poder seguir disfrutando de esa carrera por cierto al principio si que eramos bien recibidos y ahora estorbamos de nuevo gracias al ****** que ha tenido la idea

  7. Pasku
    Novembre 11, 2015 a les 1:32 pm

    Hola.
    Me parece increíble que se tenga que pertenecer a un club para poder apuntarse. Lo más divertido es que yo soy de esos que en Agosto cargan la bicicleta con 18-20 kgs de peso y se hacen viajes de más de 1000 kms, más de 2 semanas seguidas en la bicicleta y pateando mucha carretera. Así que pertenezco al colectivo de cicloturistas por excelencia, pero como no estoy afiliado a un club, pues no puedo participar.
    Absolutamente irónico…

  8. Novembre 11, 2015 a les 3:40 pm

    Hola Mariano. Si lee correctamente el texto podrá ver que no es necesario estar federado para participar. Lo único que se pide es que la inscripción se haga a través de un club. Muchísimos participantes han contactado con un club y se han inscrito indicándolo. Allí podrán recoger el dorsal una vez distribuidos después del cierre de inscripciones. Si no sabe de ningún club, puede buscar por internet algunos que están realizando la gestión.

  9. Novembre 11, 2015 a les 3:41 pm

    Hola Pasku. Lo único que se pide es que la inscripción se haga a través de un club pero no es necesario ser socio de uno de ellos. Muchísimos participantes han contactado con un club y se han inscrito indicándolo. Allí podrán recoger el dorsal una vez distribuidos después del cierre de inscripciones. Si no sabe de ningún club, puede buscar por internet algunos que están realizando la gestión.

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.