Pàgina d'inici > Llarga Distància > Ja es coneixen els guanyadors del XX Circuit de Llarga Distància 2017

Ja es coneixen els guanyadors del XX Circuit de Llarga Distància 2017


Després de la celebració de la Marxa Cicloturista Eutiches Muntanyes de Prades del passat dia 9, la vintena edició del Circuit de Llarga Distància ja coneix els seus guanyadors i finalistes.

Un total de dotze cicloturistes han completat les vuit marxes puntuables proposades fent prop de mil dos-cents quilòmetres per carreteres de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona. Altres dos cicloturistes n’han fet sis, fet que els fa finalistes d’aquest Circuit.

Marxa Cicloturista Sant Magí 2013

La classificació provisional completa, amb més de mil ciclistes federats que almenys han completat alguna de les marxes, està disponible al web de la Federació.

En quant a la classificació per clubs, el guanyador aquest cop ha estat el Club Ciclista Sprint Bike de Sant Feliu de Llobregat seguit de l’Esport Ciclista Sant Andreu de Barcelona.

En uns dies tots els guanyadors i finalistes rebreu un correu electrònic amb l’enquesta de satisfacció de les marxes on heu participat i que serà obligatori retornar omplerta per rebre els obsequis que seran lliurats a finals del mes de novembre.

Categories:Llarga Distància
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.