Pàgina d'inici > Altres marxes > La Volta a Estenalles, una nova proposta cicloturista pel mes d’octubre

La Volta a Estenalles, una nova proposta cicloturista pel mes d’octubre


El proper diumenge 15 d’octubre el Club Terrassa Ciclisme amb la col.laboració de FeexEvents organitzen la primera edició de la Marxa Cicloturista Volta a Estenalles. Els participants podran triar entre dos recorreguts amb sortida i arribada a Terrassa que recorren les carreteres del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb un clar protagonisme pel Coll d’Estenalles, que s’ascendirà pel seu vessant nord des de la població de Navarcles.

La ruta llarga, de 135 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell, passarà per les poblacions de Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Gallifa, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze Safaja, Castellterçol, Granera, Monistrol de Calders, Calders i Artès. Des d’aquí només quedarà l’ascensió de 19 quilòmetres al Coll d’Estenalles per arribar de nou a Terrassa passant abans per Matadepera.

La ruta curta, de 88 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell, també arribarà fins a Sant Llorenç Savall però continuarà directament fins a Monistrol de Calders per fer el mateix tram final de la ruta llarga.

Coll d'Estenalles

Les inscripcions continuen obertes fins el dia 13 d’octubre o fins arribar als 500 participants a un preu de 40 euros pels federats que inclouen l’obsequi d’un mallot commemoratiu de la marxa.

Teniu tota la informació al web www.voltaestenalles.com.

Categories:Altres marxes
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.